V

Vendéglő

Családi ünnepeik helyszínéül ajánljuk fogadónkat! 

   

Családias, otthonos légkörben élvezhetik a szülinapot, gyerekzsúrt, évfordulót, névnapot, keresztelőt, ballagást, eljegyzést és bármilyen alkalmat amit családjukkal szeretnének megünnepelni?

Ha Ön is szeretné élvezni a pillanatot és nem a konyhában nyüzsögni, sertepertélni válasszon minket! Tudjuk, hogy minden nagymama és anyuka szereti elkényeztetni a családját saját készítésű finomságokkal, így nálunk van lehetőség sütemények, pogácsák, torták behozatalára és hűtésére is, és hogy a papák és apukák se maradjanak ki, házi pálinkát és bort is lehet hozni... Több termünk közül választhatnak és a dekoráció se okozhat fejtörést, minden alkalomhoz talál nálunk megfelelőt. 

   

Várjuk Önt és kedves családját sok szeretettel!!

     

   

"Maga a hely nagyon hangulatos. Középen sparhelt, a falakon régi házi áldások, konyhai eszközök, stb. A kiszolgálás hibátlan. Kedvesek, segítőkészek. Az egyszerűség kedvéért a menüben már korábban megállapodtunk, bár lehetett volna a la cart is választani. A húsleves tele volt hússal és zöldséggel és igen finom volt. A főétel csévingekben került az étterem közepén levő sparheltre. Cordon bleu, kolbásszal töltött hús és valamilyen májas töltelékkel töltött csirkecomb. Mindegyik finom volt zamatos, szaftos a húsok nem voltak szárazra sütve. Az egyetlen apró szépséghiba, hogy a köret hőmérséklete nekem már határeset volt. Zárásként fagyi, somlói galuska és kávé. Összességében egy nagyon kellemes kerek egész történet volt ez az ebéd. Az árak tekintetében a magyar viszonyokhoz mérten egy közép szintet képvisel az étterem. Ár érték arányban szerintem hibátlan.
Majdnem kifelejtettem a limonádét. Zseniális volt."

Zoltán