R

Rólunk

Családunkról

 

  

A Nimród Fogadó családias, hagyomány tisztelő fogadó, melyet 1992-ben alapítottunk, azzal a céllal, hogy vendégszeretetünket ne csak a családunkra és barátainkra korlátozzuk. 2011-ben megnyitottuk vendéglőnket, ahol még családiasabb légkörben élvezhetik vendégszeretetünket. Az egész családunk (beleértve szülők, nagyszülők, "gyerekek") arra törekszik, hogy a vendégek igényeihez alkalmazkodva, figyelmes, otthonos vendéglátást teremtsünk, a mai kor gasztronómiai igényeihez alkalmazkodva, de a hagyományokat el nem feledve, hogy a hétköznapokat ünneppé, az ünnepeket pedig felejthetetlenné varázsoljuk.

Családunk generációk óta vendég(ül)látással foglalkozik, már dédpapánk is!

"Az igazi fogadós a vendéget szívből szereti! Ki szerethetné hát jobban őket, mint akinek szívében nemzedékek óta él ez a szeretet." 

                                             

   

Pete László - A fogadós

A Nimród Fogadó megálmodója, aki mindent kézben tart, mindenre figyel, mindenre gondol, még arra is amire Önöknek már nem jutott ideje.
   

Pete Ildikó - ahogy mondják: Minden sikeres férfi mögött áll egy Nő!

A legfőbb adminisztrátor, aki mindenre válaszol és mindent megtalál. Ő az aki támogatásával a háttérből erősíti Fogadónkat.

   

Pete Péter - A mi  "kis szakácsunk"

Dobos C. József Vendéglátóipari iskolában végzett szakács, aki nem csak a konyhában sertepertél, hanem fantasztikus logisztikai érzékét használva, mindent megold amit csak lehet.
    

Pete Brigitta - Ötlettáros

Bols mixerakadémián végzett bartender és barista. Ő az aki figyel a trendekre a dekorációban,  italokban, ételekben egyaránt, ezzel folyamatos kihívások elé állítva a család összes tagját.

   

Pete Sándorné - A Mama

Fantasztikus kézügyességének és kiváló ízlésének köszönhetően, a díszteremben minden varázslatos és ünnepélyes  1992 óta. Az abroszok, székszoknyák, virág dekorációk megálmodója és kivitelezője. 
    

Pete Sándor - Sanyi bácsi

Ezermester, aki mindent megold amit Mama és Brigi kitalálnak. A megoldások embere, aki példaértékű hozzáállásával és szorgalmával megtanította az egész családot arra, hogy munka mindig van és hogy megtaláljuk! 

   

És akik nélkül mindez nem működne, a mi Katink és Timink, akik ahogy mondják a "sava borsa" a mi kis Fogadónknak.